måndag 1 november 2010


Bloggkoma daaaa...gör ett försök får se om nått vettigt ploppar ut, antagligen inte : )
Helgen har varit ett virvarr av känslor, riktigt jobbigt!!! Lördagen började med begravning, det var hemskt som vanligt, men ännu värre nu eftersom det va en ung människa på 32...små barn som förlorat sin fina mamma & en sambo som förlorat sin älskade,tungt. Man letar efter en mening mitt i allt men hur jag än vrider & vänder finns det ingen, tyvärr!!

Lördagen fortsatte med Inspirationsmässa...spännande!!! Jag & systeryster vågade oss på en storseans, läskigt!!!! Jag var livrädd, väntade på att lamporna skulle börja blinka...svettades om händer & fötter, paniken va nära...hela tiden tänkte jag i huvudet att jag kan springa ut om det skulle bli för otäckt...så häftigt att höra de fina andrar som kom på besök, tyvärr ingen till oss : ( lite besviken va jag allt, men tror kanske att jag sprungit ut om det hänt hehe...

Nu är det höstlov med kidzen, bio, bowling, framtidsmuseet, bad & annat skoj på G, härligt att vara ledig !!!! Så nu går jag & njuter av mina underbara småfisar...kärlek : ))))

Inga kommentarer: